Dega

Nu har jag i stort sett bara degat två dagar i rad. Jag har ioförsig lagat min tredje lyckade maträtt; köttfärssås och igår var jag i SoHo för att hitta en sybutik. Jag passade då också på att köpa svenskt lösgodis på sockerbit :)

Idag har jag bakat bröd, sett på tv, lyssnat på p3 guld och sytt. Nu är balettskorna redo att användas och imorgon väntar en "orientation" på dansskolan.

Puss på hemma /K




kommentarer
Postat av: Mamsi

Vad pysslig du är. Är det en liten necessär?

Dega 2 dagar i rad. Har du nånsin gjort det i ditt liv? Du har väl knappt degat en hel dag förut. Nyttigt för dig. Puss på dig 20-åringen.

2012-01-31 @ 16:51:40
Postat av: Karin

Japps, nja det är ett litet etui till mina sygrejer. Men det kan ju bli en liten necessär när jag kommer hem ;) Haha knappt... Superskönt är det! Men nu ska jag till dansskolan. Puss

2012-01-31 @ 18:22:12
Postat av: Kusin Malin

Grattis på födelsedagen! Vet att jag skriver i ett gammalt inlägg nu men jag åker till Norge senare idag och vet inte om jag får igång nätet direkt där borta. Hoppas du får en kalasdag. Unna dig en cheesecake på Starbucks, godare finns inte. Dom öppnade på centralen i Göteborg häromdan, gissa vem som tog första spårvagnen dit. Stor Kram!

2012-02-01 @ 08:13:42
Postat av: Karin

Tack Main! Såg tyvärr ditt meddelande försent, men jag får ta en cheesecake en annan dag. Klart att du gjorde! Har du fått igång internet så vi kan skypa? Kram

2012-02-04 @ 07:47:26

kommentera inlägget här:

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0